top of page
Restaurant Hotel Grand Café De Swarte Ruijter
De Swarte Ruijter Cabernet Blanc Méthode Traditionelle
De Swarte Ruijter Cabertin Rosé Mousserend
De Swarte Ruijter Solaris
De Swarte Ruijter regionale wijnen

De Swarte Ruijter

 

Restaurant Hotel Grand Café De Swarte Ruijter* in Holten selecteert voor haar keuken bewust kwaliteitsproducten uit de streek. In samenwerking met Wijngoed Gelders Laren is nu ook een drietal eigen Nederlandse wijnen ontwikkeld die als aperitief geschonken worden op het prachtige terras en lunch/diner begeleiden.

Passie en vakmanschap van restaurateur en wijngaardenier komen samen in deze regionale kwaliteitswijnen, speciaal samengesteld door en voor De Swarte Ruijter. Wat lekker is hoeft niet van ver te komen!

 

Cabernet Blanc 2013, méthode traditionelle, wit

Seal of Approval AWC Vienna 2016

750 ml, 13% vol.

Een elegante droge witte Nederlandse parelwijn, volgens méthode traditionelle gemaakt van de Cabernet Blanc druif. Herkenbaar aan de stuivende, grassige aanzet en frisse geuren van appel en grapefruit, een prachtige zuurbalans en veel lengte. Heerlijk als feestelijk aperitief en erg mooi met zeevruchten en frisse groenten.

 

Cabertin 2013, mousserend, rosé

750 ml. 11,5% vol.

Een frisse Nederlandse parelwijn, gemaakt van de Cabertin druif. Een elegant sprankelende droge roséwijn met een opwekkend frisse geur en karaktervol smaakpalet van bosvruchten en frambozen. Heerlijk als feestelijk aperitief en een prachtig begeleider van vis en vegetarische gerechten.

 

Solaris 2015, droog, wit

Silver Medal AWC Vienna 2016

750 ml. 13% vol.

Een droge witte Nederlandse wijn, gemaakt van de Solaris druif. Met een rijk aroma van tropisch fruit en een volle en warme smaak heerlijk om als aperitief te drinken. Aan tafel combineert deze zuivere zachte wijn erg mooi met salades, vis en romige kazen.

bottom of page